NÁŠ PŘÍBĚH

Vaříme s láskou

Lásku k vaření jsem podědila po mé babičce, která pro mě byla zároveň tou nejlepší učitelkou a s ní jsem vařila od malička:-)Nejraději vařím poctivou Moravsko-Valašskou kuchyni dle starých a osvědčených receptur. S pečením pizzy mám více než dvacetiletou zkušenost. V roce 2009 jsem v Praze získala ocenění nejlepší pizza roku za účasti 80 soutěžících z celé Evropy. Pracovala jsem v pizzerii na Valašsku, kde jsem léta získávala ty nejlepší zkušenosti. Recepturu pizzy jsem si postupně upravovala ke spokojenosti Vás zákazníků. V roce 2013 jsem se přestěhovala za přítelem do Jevišovic a věděla jsem, že v mé milované práci budu nadále pokračovat. V roce 2015 jsem se vydala svou cestou a s přítelem jsme začali provozovat pizzerii. Moc si vážíme toho, že naše pizza má spokojené zákazníky v Jevišovicích i v širokém okolí. Všichni jste u nás srdečně vítáni. :-)


— Fotogalerie —


ČERSTVÉ INGREDIENCE


PIZZU A JÍDLA PRO VÁS PŘIPRAVUJE

DOMÁCÍ ATMOSFÉRA